9 mai 2011

Pipote cu smantana




Ingrediente:
- 500 gr pipote
- 400 gr. smantana
- 2 linguri de faina
- 2 oua
- 25 gr. unt
- sare

 Mod de preparare:
- pipotele se curata bine, se spala si se pun la fiert


 - dupa ce au fiert pipotele, intr-o craticioara se topeste untul, se pune toata faina o data, si imediat se toarna cate un polonic din apa in care au fiert pipotele, amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase
- separat intr-un castron se bat doua oua cu un praf de sare si se amesteca cu smanatana


- compozitia de smantana se adauga in oala. Tot acum se adauga si pipotele
- se amesteca usor si se mai lasa la foc 5 minute


- se serveste calda cu mamaliguta!!!


Pofta buna!!!

Un comentariu:

  1. Pentru retetele delicioase cu carnita de pui (si nu numai) ai un premiu la mine pe blog.........pe aici il gasesti ...http://furnicutzabucatar.blogspot.com/search/label/Primul meu PREMIU

    RăspundeţiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share It